Logotips d'organismes oficials

La Vall del Tormo millora el poliesportiu municipal

L’Ajuntament, també té previst crear un parc infantil al costat del pavelló per oferir un servei més a les famílies del poble

Video Thumbnail
La Vall del Tormo millora el poliesportiu municipal
El poliesportiu de La Vall del Tormo està en obres. En pocs dies finalitzaran els treballs de millora i condicionament d'aquesta instal·lació municipal que va ser construïda en 1981 durant la primera legislatura democràtica. Les obres, que han estat finançades gràcies a una subvenció de la Diputació

El poliesportiu de La Vall del Tormo està en obres. En pocs dies finalitzaran els treballs de millora i condicionament d’aquesta instal·lació municipal que va ser construïda en 1981 durant la primera legislatura democràtica.

Les obres, que han estat finançades gràcies a una subvenció de la Diputació provincial de Terol, consistiran, entre altres, en la reparació d’humitats del mur lateral del frontó i la substitució del paviment de l’escenari. A més, també s’ha construït una barra fixa que permetrà emmagatzemar material quan siga necessari i alhora facilitar el servei de bar durant les festes locals.

L’alcaldessa de La Vall del Tormo, Marta Navarro, ha explicat que aquesta actuació «era necessària i important, ja que el pavelló és un dels espais més utilitzats pels veïns i veïnes del poble i, amb el pas del temps l’equipament s’havia deteriorat molt».

D’altra banda, el consistori crearà un nou parc infantil a la vora del pavelló per tal d’oferir un servei més a les famílies del poble.

REDACCIÓ
Mitjans