Logotips d'organismes oficials

Es tallarà el pont de ferro de Vallderoures

Els dies 10 i 11 de febrer el pont de ferro de Vall-de-roures es tallarà per tal de substituir l'asfalt

Imatge d'axiu del ajuntament de Vall-de-roures. | Foto: NDM

El servei de carreteres del Govern d’Aragó tallarà des de les 19h00′ del dijous, 10 de febrer de 2022, fins a les 05h00′ del divendres, 11 de febrer de 2022 el pont de ferro de Vall-de-roures, és a dir, des de la tarda del dijous fins a la matinada del divendres, per tal de substituir l’asfalt malmès. L’alcalde Carlos Boné ha explicat que ‘s’ha utilitzat un producte més lleuger i també s’ha aplicat un tractament aïllant per a evitar les filtracions d’aigua en el futur’. I és que el pont de ferro de Vall-de-roures, amb més de 100 anys d’antiguitat, des de fa uns anys ha donat mostres de deteriorament que posaven en perill l’estructura i la seguretat dels ciutadans. Per això era necessari millorar el ferm. Aquesta actuació se suma a altres treballs que s’han dut a terme, a través del servei de carreteres del Govern d’Aragó, a la comarca del Matarranya com, per exemple, la millora del ferm de la rodona de Beseit fins a les immediacions del pont de ferro.

REDACCIÓ
Mitjans