Logotips d'organismes oficials

Vall- de- roures adjudica les obres d’ampliació i cobriment de la piscina

L'empresa Edifisa Enter serà l'encarregada de la reforma de la piscina municipal de Vall-de-roures

Video Thumbnail
Vall- de- roures adjudica les obres d’ampliació i cobriment de la piscina
L'Ajuntament de Vall-de-roures ha adjudicat les obres per a l'ampliació, climatització i construcció dels nous vestuaris de la piscina municipal de l'empresa Edifisa Enter SL. L'actuació suposarà una inversió de 580.257 euros, un 18% inferior al preu de licitació inicial que ascendia a més de 700.00

L’Ajuntament de Vall-de-roures ha adjudicat les obres per a l’ampliació, climatització i construcció dels nous vestuaris de la piscina municipal de l’empresa Edifisa Enter SL. L’actuació suposarà una inversió de 580.257 euros, un 18% inferior al preu de licitació inicial que ascendia a més de 700.000 euros.

L’empresa Edifisa Enter serà l’encarregada de dur a terme la reforma de la piscina municipal de Vall-de-roures. El projecte per a ampliar i cobrir la piscina mitjana de les instal·lacions municipals comportarà la construcció d’uns vestuaris nous adaptats i un accés cobert i climatitzat. Per a poder realitzar el cobriment total de la piscina, serà necessari realitzar una ampliació del llarg de la piscina per a intentar aprofitar al màxim els espais existents en la instal·lació esportiva. Una actuació que està previst es desenvolupe, tal com s’indica des de fonts municipals en un terreny de 763 metres quadrats, dels quals estan ocupats per la mateixa i també per tota la zona exterior que l’envolta.

La coberta que s’instal·larà en la piscina de Vall-de-roures serà lleugera i transparent de policarbonat alveolar, de manera que serà utilitzable tant a l’hivern com a l’estiu per part dels usuaris.

L’obra tindrà un cost de 580.257 euros, un 18% inferior al preu de licitació inicial que ascendia a més de 700.000 euros. Els treballs, que van sortir a licitació el passat mes de desembre, es preveu que estiguen enllestits per al proper mes de juliol.

REDACCIÓ
Mitjans