Logotips d'organismes oficials

Milloren l’asfaltat de la travessera d’Arenys i un tram de la TE-V-3303 direcció Lledó

La Diputació ha actuat en un tram d'aproximadament 2 quilòmetres de via. L'administració provincial preveu millorar 400 metros més de la carretera que connecte Arenys i Calaceit

Video Thumbnail
Milloren l’asfaltat de la travessera d’Arenys i un tram de la TE-V-3303 direcció Lledó
La travessera d'Arenys de Lledó pot presumir de nou asfaltat. Carreteres de la Diputació Provincial ha treballat durant estos dies en la carretera TE-V-3303 entre Arenys i Lledó, des del límit de terme i fins a dins del poble. Parlem d'un traçat d'uns 2 quilòmetres, aproximadament, i que supose una

La travessera d’Arenys de Lledó pot presumir de nou asfaltat. Carreteres de la Diputació Provincial ha treballat durant estos dies en la carretera TE-V-3303 entre Arenys i Lledó, des del límit de terme i fins a dins del poble. Parlem d’un traçat d’uns 2 quilòmetres, aproximadament, i que supose una millora considerable de la superfície, molt castigada per l’ús que se li done. L’asfaltat i el pintat de la via s’ha allargat tres dies, i gràcies a esta última actuació, tot el traçat de la TE-V-3303 entre Arenys i Lledó i el posterior enllaç cap a Queretes es done per resolt.

Des de l’ajuntament d’Arenys, l’alcalde de la població, Xavi Cortés, va concretar que “fa uns quants anys es va reparar el tram que va de Queretes a Lledó, i a finals de l’any passat Diputació va emprendre el tram de Lledó fins al canvi de terme”. Estos dies s’han reprès els treballs de millora de la carretera, i “la veritat és que ha quedat una carretera amb un bon asfaltat“. Cortés va afegir que “sempre podria ser millorable”, sobretot perquè la TE-V-3303 és una via estreta, i “en alguns trams falte una mica d’amplària. Però considerem que ha quedat una carretera digna”. El tram més delicat el trobem al límit de terme entre Lledó i Arenys, on tenim un talús de pedres que quan es donen pluges torrencials acaben afectant la carretera.

A la vegada, i de cara a millorar les comunicacions d’Arenys, la Diputació ha avançat que de cara als pròxims mesos podrà actuar en un nou tram de la carretera que connecte la població i Calaceit. Ens referim, en concret, a la TE-V-3341, una via complexa i que durant l’última legislatura ha viscut alguna millora. La pròxima actuació afectarà uns 400 metros més de carretera, i des del consistori van apuntar que “si sumem totes les intervencions que s’han fet, s’ha millorat aproximadament la meitat de carretera”. Del tram restant, de moment, no està elaborat ni el projecte.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans