Logotips d'organismes oficials

Queretes destinarà més de 100.000 euros per a aïllar el pavelló

L'ajuntament ha obtingut una partida pressupostària procedent del FITE que servirà per a acabar les instal·lacions esportives

Video Thumbnail
Queretes destinarà més de 100.000 euros per a aïllar el pavelló
Queretes veurà acabades les obres del seu pavelló gràcies a una inversió de més de 100.000 euros procedent del Fons d'Inversions de Teruel. De fet, Queretes ha estat una de les poblacions del Matarranya que ha obtingut partida pressupostària a través de l'últim FITE. Una inversió que destinarà al re

Queretes veurà acabades les obres del seu pavelló gràcies a una inversió de més de 100.000 euros procedent del Fons d’Inversions de Teruel. De fet, Queretes ha estat una de les poblacions del Matarranya que ha obtingut partida pressupostària a través de l’últim FITE. Una inversió que destinarà al revestiment i l’aïllament exterior d’unes instal·lacions que fa anys que estan funcionant, i que la població use per a diferents activitats esportives. Fernando Camps és l’alcalde de Queretes, i va remarcar que «fa uns anys vam aixecar un pavelló nou al qual li faltaven resoldre alguns detalls», i a través d’esta partida pressupostària «podrem reprendre les obres». Una inversió que «se centrarà en aïllar tot el pavelló per fora», de manera que «ni l’aigua, ni el fred, ni la calor ens entraran».

En total, Queretes obtindrà una partida de 105.000 euros, que tot i ser una inversió important, donats els preus disparats en els materials de construcció «no sabem si seran suficients». Tot i això, la intenció del consistori és acabar el pavelló i a continuació treballar en nous projectes. De fet, l’entorn del pavelló també necessite alguna millora, i Fernando Camps va apuntar que «a la vora d’estos equipaments i de la zona d’autocaravanes a la llarga volem fer un aparcament per a residents i visitants», ja que en moments puntuals de l’any «no és fàcil gestionar el moviment de cotxes i tota la circulació que tenim pel poble». D’esta forma, Queretes està valorant la construcció d’un pàrquing dissuasiu a esta zona del municipi, alliberant la càrrega de vehicles.

I és que Queretes no viu al marge de la dinàmica que està patint el Matarranya, on ha proliferat molt el turisme d’aventura i naturalesa. En este sentit, Fernando Camps va considerar que «el Matarranya està rebent un augment de turisme impressionant, a vegades inclús massa perquè no estem del tot preparats i no tenim tots els serveis necessaris». Un reclam turístic que s’ha notat molt a Queretes. «Fa uns anys, el turisme el teníem concentrat entre els ponts, Setmana Santa i l’estiu. Ara no. Ara és un no parar de gent que es fa fotos pels carrers i visite el nostre poble». I és que Queretes té un munt de recursos turístics. A les propostes ciclistes de la Via Verda i la hípica, tenim també un nucli històric de gran interès, el seu passat amb els túmuls funeraris i els poblats ibèrics, així com el reclam del vi.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans