Logotips d'organismes oficials

Vertebració del Territori instal·le un nou silo de sal per a la vialitat hivernal del Matarranya

Està ubicat al terme municipal de Vall-de-roures, a la carretera d'enllaç entre la capital comarcal i Beseit

El Govern d'Aragó ha adquirit 35 màquines i cotxes dins del Pla de Renovació de Maquinària. | Foto: NDM

El departament de Vertebració del Territori del Govern d’Aragó ha adquirit un nou silo de sal de 100 tones de capacitat que ha instal·lat al terme municipal de Vall-de-roures per als treballs de vialitat hivernal. Ignacio Belanche, director provincial de Vertebració, va explicar que «el pressupost total de la inversió és de 30.000 euros (sense IVA) i inclou el silo, la infraestructura i l’escala d’accés», recalcant que els treballs de cimentació de la infraestructura «van a càrrec de les nostres brigades de carreteres». Belanche va defensar que este nou silo supose «una millora substancial dels treballs de prevenció» que fan les llevaneus del Govern d’Aragó, perquè eviten que les màquines que treballen al territori es desplacen fins a Alcanyís, on apareix el punt de subministre més pròxim del Matarranya.

L’objectiu d’esta inversió és «donar un millor servei a les comarques del Matarranya i el Baix Aragó». Des de la Direcció General de Carreteres es vol agrair a l’ajuntament de Vall-de-roures la cessió d’ús del terreny, ubicat al costat d’una nau municipal, tocant a la carretera de Beseit. Tal com va apuntar Belanche, «un exemple del compromís del departament a col·laborar amb altres administracions», com ja s’està fent amb la Diputació i Comarques. Al mateix temps, el Govern d’Aragó ha adquirit, dins del Pla de Renovació de Maquinària, un total de 35 màquines i cotxes que serviran per millorar les condicions de treball, seguretat i efectivitat dels treballadors dels parcs de maquinària autonòmic. En els pròxims dies, a Vall-de-roures arribarà un camió basculant amb grua de 8 tones.

REDACCIÓ
Mitjans