Logotips d'organismes oficials

Castelló actue a la CV-110, l’enllaç entre Matarranya i el Port de Torremiró a través d’Herbers

S'està fent la renovació de l'asfalt en un tram d'uns 12 quilòmetres, que és la distància que separe Torremiró d'Herbers. Les obres estaran finalitzades el 26 de juliol

Els treballs de reasfalt de la CV-110 s'allargaran, aproximadament, cap a finals de juliol. Foto: NDM

Les obres de millora de la CV-110, que és la carretera que enllace el Matarranya i el Port de Torremiró a través d’Herbers, avancen a bon ritme. Els treballs d’asfaltat de la via, que han estat al mateix temps una de les últimes visites institucionals del que ha estat president de la Diputació de Castelló la passada legislatura, José Martí, podrien acabar a finals de juliol, segons els terminis previstos. Parlem d’uns treballs que impulsen, de manera conjunta, la Diputació de Castelló i el govern central, i que responen a tots els desperfectes que va provocar el temporal de fred i de neu de l’hivern de 2021. Entre les actuacions previstes a la Tinença de Benifassà i a la comarca dels Ports tenim la carretera CV-105, que enllace La Sénia i Torremiró, i on també estan previstes millores a l’entorn de l’embassament d’Ulldecona i de la via d’accés a La Pobla de Benifassà.

Daniel Pallarès és l’alcalde d’Herbers, i va explicar que «esta carretera va del límit de província amb Aragó fins a la CV-105 a Torremiró. La carretera estava consentida. Durant la borrasca Filomena, en haver de tirar molta sal i passar molta maquinària, vam acabar de castigar-la». Ara s’estan asfaltant els 12 quilòmetres que van del Port de Torremiró a Herbers, i la previsió és que «el dia 26 de juliol s’acabe de tirar tot l’asfalt. La primera capa de quitrà ja pràcticament la tenen, i la intenció és que a partir dels pròxims dies tiren la capa definitiva. Els camions entraran des de Pena-roja, i començaran a asfaltar des de Torremiró». Des de la Diputació desaconsellen utilitzar esta via durant els treballs d’asfaltat, de forma que tots aquells que vulguen anar i eixir d’Herbers direcció la Tinença, els Ports o Vinaròs ho han de fer per Pena-roja i Mont-roig, i allí agarrar la N-232 direcció Morella.

R. LOMBARTE / REDACCIÓ
Mitjans