Logotips d'organismes oficials
blank

Renoven l’asfaltat de la pista de Vall-de-roures al pantano de Pena

Les obres acabaran esta mateixa setmana després d'estar unes hores l'accés tancat

La renovació principal de l'obra es l'asfaltat de la pista. | Foto: M. Jiménez

Vall-de-roures condiciona la pista en direcció al pantano de Pena. L’ajuntament ja està treballant en la millora de la pista que porta fins al pantano. Un tram total de 6 quilòmetres la competència dels quals és de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) i amb la qual s’està col·laborant per a poder condicionar íntegrament.

El Consistori està actuant concretament en els tres primers quilòmetres des de la carretera que unix el municipi en Fondespatla en la neteja de cunetes i realització de drenatges per a evitar la sortida contínua d’aigua de les muntanyes a la pista per naturalesa. A més, s’està renovant la totalitat de l’asfalt. Uns treballs que s’han emmarcat, en part, dins del pla d’asfaltat de la Diputació Provincial de Terol, que hauria sufragat dos terços de l’actuació de l’ajuntament. La part restant s’ha realitzat en fons propis.

Per part seua, la CHE ha fet el mateix treball en la resta del tram hasta l’arribada al pantano. “Aprofitant que les màquines d’asfaltat estaven a la zona per a escometre l’actuació, vam creure oportú unir-ho amb els treballs de la CHE”, va assegurar Carlos Boné, alcalde del municipi.

Unes obres que finalitzaran esta mateixa setmana després de estar diversos dies l’accés tallat per a afavorir a l’assentament del pis. Durant estes hores, el trànsit ha de desviar-se per Beseit per a arribar fins al pantano, “fins i tot l’empresa que està realitzant l’obra s’ha sorprés pel volum de trànsit que transcorre diàriament per la pista”, va afirmar Boné.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank