Logotips d'organismes oficials

Inicia la campanya de crema de rama en diversos conats d’incendi

Este mateix dimarts es va produir un conat d'incendi degut a una crema agrícola descontrolada

Imatge d'arxiu de la extinció d'incendis al Matarranya. | Foto: NDM

Pocs dies han passat des que ha iniciat la campanya que permet cremar restolls i rama al medi rural. Pocs dies que ja han deixat al seu pas diversos conats d’incendi en la zona a causa de possibles descuits, un d’ells a La Freixneda i un altre a la mateixa capital.

Este mateix dimarts es va produir un conat d’incendi degut a una crema agrícola descontrolada a pesar que no es van registrar grans ratxes de vent. El succés, que va calcinar molt poca superfície, es va produir en la carretera A-231 de Vall-de-roures a Beseit, a l’altura de la Creu Roja.

Fins al lloc es van desplaçar dos Agents de Protecció de la Naturalesa, la helitransportadora d’Alcorisa i l’autobomba de Vall-de-roures.

Des dels agents de protecció i forestals de la zona, es vol “insistir a la gent a ser acurats especialment en esta tardor que es preveu molt sec”. En este sentit, cal recordar, que solament està permesa la crema de rama fins a les tres de la tarde i que en els canals Ebando de les diferents localitats, diàriament s’informa sobre la possibilitat de cremar rama.

REDACCIÓ
Mitjans