Logotips d'organismes oficials

Alerta roja per risc d’incendis forestals a tot Aragó

Les temperatures extremes i el vent de la tarde, principals factors d'esta situació

Ahir es va notificar un incendi de rostolls a una zona pròxima a la Estanca d'Alcanyís. | Foto: NDM

La Direcció General d’Interior i Protecció Civil ha informat que Medi Natural i Gestió Forestal considere, per avui dijous 22 de juliol, el nivell d’alerta roja a pràcticament tot l’Aragó. Els principals factors de propagació serien les altes temperatures, a les quals se sumaran a la tarde les ratxes de vent calent, que en el cas del Matarranya bufaran de garbinada. Des del Govern d’Aragó recorden extremar les precaucions en moments d’alt risc per a la propagació d’incendis, sobretot entre els col·lectius que treballen en el sector primari. Ahir dimecres es va notificar un incendi dins del terme municipal d’Alcanyís, en un rostoll pròxim a La Estanca, on van intervindre Bombers del parc d’Alcanyís, una autobomba forestal, la Guàrdia Civil, la Policia Local i Agents Rurals del Govern d’Aragó.

REDACCIÓ
Mitjans