Logotips d'organismes oficials

Calaceit obrirà un nou ‘Punto Limpio’ al polígon i el vell el destinarà a rentar els cotxes

L'ajuntament destinarà aproximadament 50.000 euros a esta nova actuació, i la previsió és tindre'l operatiu a finals d'octubre

El nou 'Punto Limipo' s'ubicarà a tocar del cap de futbol. | Foto: NDM

Al llarg d’este mes d’agost, Calaceit ha començat les obres del nou Punto Limpio. Este nou espai s’està adequant en una parcel·la de propietat municipal, a tocar del camp de futbol. La previsió del consistori és que este nou punt de gestió de residus i de voluminosos estigue actiu a partir d’octubre. Estes obres suposaran una inversió aproximada de 50.000 euros, i l’espai que deixarà disponible l’antic ‘Punto Limpio’ del poble, ubicat a la vora de les instal·lacions de la ITV, es convertirà en un espai per a rentar els cotxes, un servei que ara mateix el poble de Calaceit no té.

Carlota Núñez és l’alcaldessa de Calaceit, i va explicar que “el consistori va valorar moure el ‘Punto Limpio’ d’espai. D’aquí que el traslladarem de la vora de la ITV a un solar que està a la vora del camp de futbol”. Seran unes instal·lacions noves, on hi haurà “cinc hangars diferents amb uns contenidors, i així quedarà tot triat des de l’origen”. Les persones que necessiten dipositar mobles, electrodomèstics o altres voluminosos ho hauran de deixar en el seu corresponent hangar i que tot quedo ben triat. “Quedarà una cosa ben curiosa i més ECO”, va considerar Carlota Núñez.

Sobre les obres, l’alcaldessa de la població va recordar que “van començar a primers d’agost, i calculem que a molt tardar estaran acabades a l’octubre, destinant uns 50.000 euros”. Núñez va recordar que l’antic ‘Punto Limpio’ no donava una bona imatge del municipi, perquè estava tot a munts i en una zona del polígon molt visible com és la ITV. La parcel·la que deixe l’antic ‘Punto Limpio’ es convertirà en un espai per a rentar els cotxes, “que és un servei que demane la gent del poble”, va apuntar Carlota Núñez. Per a rentar el cotxe, ara els veïns se solen desplaçar a Queretes.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans