Logotips d'organismes oficials

Les tempestes elèctriques provoquen un petit incendi al terme de Pena-roja

El foc va afectar una zona de pinar de menys de 0,1 hectàrees

Un helicòpter d'extinció d'incendis sobrevola la zona afectada prop de la muntanya de Roquet. | Foto: LR

Les tempestes que es van produir per tot l’Aragó durant la tarda de dimecres i durant tota la jornada d’ahir van ocasionar la declaració de multitud d’incendis provocats per llamps. Se’n destaquen set entre les tres províncies, tots ells evolucionen favorablement. Un d’ells va afectar la comarca del Matarranya, concretament al terme de Pena-roja a tocar amb la província de Castelló.

L’incendi es va declarar entre el Roquet, terme de Pena-roja, i la marededeu del Sargar, Herbers, al voltant de les 13:30 hores. L’incendi es va controlar ràpidament amb la participació d’una quadrilla helitransportada de Calamocha. A les tres de la tarda es va donar per extingit, afectant una superfície de menys de 0,1 hectàrees en una zona escarpada de pinà.

REDACCIÓ
Mitjans