Logotips d'organismes oficials

‘Taps per a una nova vida’, un projecte solidari a través del reciclatge

Els diners recollits seran destinats a xiquets amb malalties que necessiten tractaments no coberts per la Seguretat Social

Video Thumbnail
'Taps per a una nova vida', un projecte solidari a través del reciclatge
La Fundació SEUR impulsa una nova campanya de reciclatge a la qual s'ha adherit Comarca del Matarranya, parlem de 'Taps per a una nova vida' i consistix a dipositar en contenidors diferenciats els taps d'ampolles. L'objectiu d'esta petita acció és destinar els diners recollits a xiquets desafavorits

La Fundació SEUR impulsa una nova campanya de reciclatge a la qual s’ha adherit Comarca del Matarranya, parlem de ‘Taps per a una nova vida’ i consistix a dipositar en contenidors diferenciats els taps d’ampolles. L’objectiu d’esta petita acció és destinar els diners recollits a xiquets desafavorits que necessiten un tractament mèdic no reglat al sistema sanitari o materials que els permetin pal·liar els problemes físics que pateixen i que no poden obtenir per altres mitjans.

Els recipients destinats a este projecte es poden trobar a les instal·lacions municipals dels 18 municipis que conformen la comarca del Matarranya. Alberto Rodríguez, tècnic de residus, assegura que “la gent sempre està interessada en campanyes solidàries, per ajudar gent que no té recursos o que té problemes”. I és que esta és “una campanya molt interessant. Antigament, ja es feia de manera diferent, però ara la Fundació SEUR està organitzant molt bé este sistema”.

En estos moments encara són a la primera fase d’acumulació, per la qual cosa des de les diferents organitzacions volen fer una crida als residents del Matarranya per col·laborar en esta recollida de taps. Recordem que els contenidors es poden trobar a “algun dels locals municipals, ja siga a l’ajuntament, la biblioteca o l’oficina de turisme” entre d’altres, de manera que “la gent, en un horari normal i de manera accessible, puga anar a dipositar-hi els taps”.

‘Taps per a una nova vida’ és un projecte mediambiental i solidari el qual està tenint una gran acollida al Matarranya. I la comarca es suma així a les més de 13 milions de persones han contribuït al projecte fins a la data, així com més de 1.500 col·legis, ONGs i empreses, que s’han unit per recollir les més de 3.604 tones de taps que suposen més de 817.401 euros lliurats a més de 100 beneficiaris.

ISABEL APARICIO
Mitjans