Logotips d'organismes oficials

El carrer Lope de Vega de Vall-de-roures no estarà acabat fins a finals del mes d’octubre

A pesar que les obres havien d'estar llestes a l'inici del curs escolar, encara queden l'asfaltat i els carrers contigus

Sequiola Valde
El carrer Alcanyís encara ha de ser asfaltat / Foto: S. Colomé

Les obres del carrer Lope de Vega de Vall-de-roures es van iniciar el mes de març passat després de diversos mesos de treballs d’expropiació dels terrenys adjunts i tenien com a termini de finalització este mes de setembre. El vial que comunicarà el centre de la localitat amb les instal·lacions esportives i educatives pretenia estar acabat per a l’inici d’este curs acadèmic, però els treballs s’han retardat una vegada més.

En les últimes setmanes de treballs s’ha finalitzat la col·locació de xarxes a l’espera que la companyia elèctrica procedisca a la transformació d’electricitat al nou transformador elèctric que permetrà que l’antic, i que proveïx també a part del municipi, es derroque per a posteriorment asfaltar el vial Lope de Vega. La seua continuació, des del carrer Alcanyís fins a l’avinguda Hispanitat s’està condicionant actualment. L’aixecament del sòl per a la col·locació d’una nova xarxa d’aigua i alcantarillat es preveu breu i es procedirà immediatament a l’asfaltat. “La previsió és que com a més tard a la fi del mes d’octubre puguem tindre l’obra”, va explicar Carlos Boné, alcalde de la capital comarcal. De fet, les obres estan bastant avançades, “els xiquets acudixen a la guarderia, al col·legi infantil, al menjador escolar i a l’institut gràcies a l’habilitació d’una de les aceres per part de l’empresa gestora perquè no hagen de transitar per la carretera”, va assegurar Boné.

Una obra que va comptar amb la partida pressupostària més gran en els últims pressupostos amb un total de 400.000 euros per a la remodelació de la popularment coneguda ‘Sequiola’. En poc més d’un mes es preveu que veja la llum una reivindicació històrica que es portava plantejant molt temps i que finalment es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració dels propietaris de les parcel·les contigües.

PAULA VIVER
Mitjans