Logotips d'organismes oficials

Oberta la carretera entre la Freixneda i l’A-232

L’enllumenat d’edificis públics és un altre dels assumptes pendents de Fontanet

La carretera ja està oberta al públic a falta de la senyalització horitzontal / Foto: NDM

La carretera d’entrada a la Freixneda que la uneix amb la via cap a Alcanyís i Vall-de-roures està ja en la seva última fase. El procés d’asfaltat ha començat en els últims dies. Una obra relativa a la Diputació Provincial de Terol i que posteriorment passarà per la fase de la senyalització horitzontal i la construcció de les voreres de formigó. “S’espera que per a finals de novembre o principis de desembre l’obra estigui acabada”, va assegurar Frederic Fontanet, alcalde de la localitat. Cenyida als terminis d’execució de 2 mesos, els treballs han ascendit a un total de 200.000 euros.

El passat dimecres 9 d’octubre el vicepresident de la Diputació Provincial de Terol, Alberto Izquierdo, i la diputada provincial Berta Zapater van visitar les obres de millora de la carretera d’accés a la Freixneda des de la A-231. Uns treballs que intervenen una longitud d’un quilòmetre i que ampliaran la via en alguns trams i milloraran altres per mitjà de la construcció d’una variant. A més, s’ha renovat el ferm de quilòmetre complet.

L’enllumenat d’edificis públics és un altre dels assumptes pendents de Fontanet. L’ajuntament, la Casa de l’Encomana i altres edificis assenyalats de la localitat van recuperar els focus danyats o perjudicats durant la primera fase d’actuació per l’enaltiment dels monuments arquitectònics del Conjunt Històric-Artístic. En aquest sentit, la segona fase de l’enllumenat donarà llum al castell i l’Església. Tota la il·luminació, que s’ha instal·lat amb 6.000 € de fons públics, serà LED i proporcionarà un considerable estalvi energètic. La il·luminació urbana de la Freixneda està pendent de la concessió d’un ajut FIMS.

PAULA VIVER
Mitjans