Logotips d'organismes oficials

La foguera i la subhasta, els actes més concorreguts al Sant Antoni de la Portellada

Els beneficis de la subhasta es destinen a la conservació de l'Església municipal.

blank
El moment d'encendre la foguera és el més esperat a La Portellada.

La celebració a La Portellada també es traslladarà fins al cap de setmana més proper per reunir la màxima població possible. La Comissió de Festes i l’Ajuntament han estat els encarregats d’organitzar els preparatius que s’iniciaran dissabte 18 amb la recollida de llenya des de ben aviat per fer la posterior encesa a la plaça de l’Església.

Al mateix temps, a La Portellada continuen amb la iniciativa de realitzar una subhasta per tal de destinar la recaptació a conservació de l’Església municipal. “En aquesta ocasió, estem pendents de poder remodelar algunes de les campanes”, va explicar Mariano Plumed. La comissió i els nens del municipi s’encarreguen d’anar a recollir tots els plats preparats pels veïns el mateix matí. Dinar popular, celebració de l’oferta o subhasta durant la tarda de dissabte i encesa de la foguera a les 11 de la nit. Diumenge, missa en honor a sant i benedicció dels animals.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank