Logotips d'organismes oficials

El carrer Terol de Pena-roja es condicionarà a finals d’aquest mes

El principal objectiu d'aquesta millora és la substitució del paviment actual.

El carrer Terol serà un dels primers intervenguts donat el seu estat de deteriorament. / Foto: M. Jiménez

L’ajuntament de Pena-roja de Tastavins, tot i la gran quantitat de desperfectes després del pas de Glòria per la localitat, continua amb el seu pla de millora de vials urbans amb l’adjudicació d’un nou tram d’un carrer del municipi. El carrer Terol serà un dels primers intervenguts donat el seu estat de deteriorament.

El principal objectiu d’aquesta millora és la substitució del paviment actual que a més servirà per a comprovar l’estat de la xarxa de sanejament que no hauria de presentar cap problema donada la seua instal·lació recent. Les obres està previst que comencen a finals del mes de febrer i, segons esperen des del consistori, no haurien prolongar-se un gran període de temps. El carrer Terol, tot i les complicacions pel gran desnivell de la via, es pavimentarà acord amb les altres vies de nucli antic. Una ajuda del FIMS cobrirà pràcticament la totalitat de l’import de l’obra.

PAULA VIVER
Mitjans