Logotips d'organismes oficials

El Carnaval torna amb diversió, música i molt de color

La festa es va celebrar aquest cap de setmana a la Freixneda, La Portellada, la Vall del Tormo, Massalió i Vall-de-roures

Grans i menuts participen del carnaval amb divertides difresses.

Les primeres pinzellades de color han arribat aquest cap de setmana al Matarranya amb els actes de Carnaval. Una de les celebracions més animades ja ha tenyit els carrers de la Freixneda, La Portellada, la Vall del Tormo, Massalió i Vall-de-roures on s’han reunit nens i adults per recórrer els centres urbans de les localitats.

A La Freixneda, el passat diumenge 16 de febrer, els petits del municipi es van abillar amb tota mena de divertides disfresses per donar la benvinguda al Carnestoltes. La cercavila seguida de molts dolços i berenar va estar repleta de superherois i princeses. Els més grans gaudiran de la seva festa aquest cap de setmana.

El 22 de febrer va arribar oficialment el Carnaval al Matarranya i amb ell, el conegut com Carnestoltes va acudir com cada any a Massalió. Una de les festes més participatives va tenir com a protagonistes a fanals, una “confraria en honor a San Miguel” i els tan polèmics molins de vent.

A La Portellada, la Vall del Tormo i Vall-de-roures es van realitzar els actes tradicionals. Les festes infantils i nocturnes van acabar amb música, representacions teatrals i molta diversió.

Video Thumbnail

Carnaval infantil Vall de roures

Les primeres pinzellades de color han arribat aquest cap de setmana al Matarranya amb els actes de Carnaval. Una de les celebracions més animades ja ha tenyit els carrers de la Freixneda, La Portellada, la Vall del Tormo, Massalió i Vall-de-roures on s'han reunit nens i adults per recórrer els centr

PAULA VIVER
Mitjans