Logotips d'organismes oficials

Solidaritat i música unides a Calaceit

L'Escola Municipal de Música de Calaceit va donar els fons recaptats de les actuacions a 'Up&Down'

Els més petits de l'escola en la sessió inaugural del dilluns. / Foto: M. Jiménez

Els dies 24, 25 i 26 de febrer l’Escola Municipal de Música de Calaceit va complir el seu tercer aniversari amb la Setmana Solidària. En aquesta edició els fons recaptats de les actuacions van ser destinats a ‘Up&Down’ de Saragossa, encara que amb arrels a la comarca. Segons declara Eva Maria Abás, organitzadora de l’esdeveniment, l’associació triada “propícia facilitats d’accés a certes activitats o recursos que d’una altra forma seria més costós o fins i tot impossible per als pares”.

En la seva primera edició els fons van ser donats a una protectora, en el seu segon any es van destinar a famílies d’acolliment i ara el relleu el recull el col·lectiu de la síndrome de down. La iniciativa sorgeix de la intenció de donar un caràcter social a una mostra del treball de l’escola. “El que pretenem és que els nens empatitzin amb uns altres, i està molt bé que en aquesta societat el que fem ajudi a uns altres”, explicava Eva Maria Abás, “d’aquesta forma nosaltres intentem posar el nostre granet de sorra”.

El programa de la tercera setmana solidària va destacar per la seva gran varietat d’instrumental i d’estils musicals. En la primera jornada van debutar en grup els més petits de l’escola en el ‘Musizon i Percubon’. El segon dia va ser el torn per als concerts de violí, flauta travessera, guitarra i piano. I per a finalitzar, la setmana solidària va tancar amb les actuacions de bateria, piano, trompeta i el grup de batucada del col·legi. L’organitzadora va assegurar que “les sessions de la setmana de la solidaritat són molt familiars, molt de tu a tu”.

Video Thumbnail

Setmana Solidaria Escola Musica Calaceit

Els dies 24, 25 i 26 de febrer l'Escola Municipal de Música de Calaceit va complir el seu tercer aniversari amb la Setmana Solidària. En aquesta edició els fons recaptats de les actuacions van ser destinats a ‘Up&Down’ de Saragossa, encara que amb arrels a la comarca. Segons declara Eva Maria Ab

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank