Logotips d'organismes oficials

Una taula rodona sobre lideratge municipal condueix a Susana Traver a les aules de la Universitat Autònoma de Barcelona

Traver va parlar de la seva experiència en l'en l'exercici de l'acció política des del medi rural

Susana Traver i la resta de ponents en la taula rodona del postgrau en Comunicació i Lideratge Polític de la UAB. / Foto: NDM

La Universitat Autònoma de Barcelona compta amb Susana Traver per a parlar de la seva experiència en l’en l’exercici de l’acció política des del medi rural. La diputada d’Educació, Benestar Social i Igualtat de la Diputació de Terol i alcaldessa de Valljunquera va participar en una taula rodona sobre lideratge municipal en una lliçó dins del postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.

Traver durant la seva intervenció va assenyalar que “en les zones rurals el lideratge no es construeix des del despatx sinó a través del contacte directe amb els veïns. Un alcalde en el medi rural és també agutzil, secretari i, fins i tot, psicòleg. És fonamental el paper de la Diputació per a donar solució a problemes greus que sorgeixen en els municipis i atendre totes les seves necessitats”.

En la taula en la qual va participar Susana Traver, van estar presents també alcaldesses i diputades o conselleres comarcals que representen altres realitats socials i demogràfiques com Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i diputada de la Diputació de Barcelona; Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes i presidenta del Consell Comarcal del Garraf; i Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallés i diputada en la Diputació de Barcelona. Moderava la taula la diputada al Congrés per la circumscripció de Barcelona Sonia Guerra. Les ponents van exposar primer la seva trajectòria vital fins al començament de la seva acció política i van parlar seguidament de com concilien els seus càrrecs amb el lideratge polític, municipal i personal en el seu dia a dia.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank