Logotips d'organismes oficials

La Comarca del Matarranya està treballant en la reparació de la Via Verda

L'ens comarcal ha contractat anticipadament una quadrilla de medi ambient i una empresa del territori

Despreniment que va patir la Via Verda a causa del temporal de neu. / Foto: NDM

La Comarca del Matarranya ha contractat de manera anticipada a quatre persones per a la quadrilla de medi ambient, que ja fa tres setmanes treballant en el recondicionament de la Via Verda Val de Zafan. Així mateix, s’ha contractat una empresa del territori, que està reparant amb la seua maquinària, les destrosses causades a la Via pel temporal ‘Glòria’.

D’aquesta manera, s’intensifiquen els esforços per condicionar la Via Verda, amb l’objectiu que aviat, es puga tornar a comptar amb aquesta infraestructura turística. Més de 40.000 usuaris passen per l’estació Arnes-Lledó, de manera que aquesta via, es configura com un dels principals atractius turístics de la comarca. Així, se segueix treballant per fomentar el turisme i donar suport als empresaris turístics del territori.

La valoració econòmica que s’ha realitzat des de Comarca, per reparar la Via, puja a uns 30.000 euros. Malgrat que s’ha sol·licitat ajuda econòmica al Govern d’Aragó i suport amb la maquinària del Parc de la Diputació Provincial de Terol, la Comarca del Matarranya ara mateix, està escometent aquesta obra en solitari, amb fons propis.

REDACCIÓ

 

Mitjans