Logotips d'organismes oficials

Obertes les inscripcions per al XVIII Cross Comarcal de Valljunquera

El termini d'inscripció acaba el pròxim 19 de març i les inscripcions seran gratuïtes

Cross de Vall-de-roures en la seva XV edició./ Foto: P. Viver

El 22 de març la localitat de Valljunquera acollirà la XVIII edició del Cross de la Comarca del Matarraña. El termini d’inscripció ja està obert en la pàgina web comarcal fins al pròxim 19 de març i les inscripcions seran gratuïtes.

Una prova esportiva que passa per totes les categories segons grups d’edat. Des de sènior fins a preescolar, passant per veterans, juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins i iniciació els inscrits es repartiran des de les 10 del matí en l’ordre de sortida de cadascuna de les categories. Tres circuits de diferents distàncies, de 5,6 km, 2,7 km i 1 km, albergaran la competició. El lliurament de trofeus i medalles se celebrarà aquest mateix matí una vegada hagin conclòs totes les proves.

El Cross Comarcal, en el qual col·laboren el Grup d’Empreses Arcoiris i l’Ajuntament de Valljunquera, a més puntuarà per a la classificació general del VII Circuit Intercomarcal de Carreras Escolares en les categories establertes tant per a escolars com per a adults que reconeix la labor i implicació esportiva de les comarques veïnes.

PAULA VIVER
Mitjans