Logotips d'organismes oficials

L’IES es queda sense Erasmus a França a causa del coronavirus

Els alumnes ja tenien contractats els vols a París i l'allotjament

Imatge de les Jornades Gastronòmiques que organitzen al IES Matarranya. / Foto: NDM

L’intercanvi d’estudiants del Centre Formatiu en Hostaleria de l’IES Matarranya ha quedat cancel·lat a causa de la ràpida propagació del coronavirus. El centre educatiu, que realitza aquest intercanvi des de fa tres anys amb els estudiants francesos en el període de pràctiques del seu curs escolar, s’ha vist abocat a haver de suprimir aquesta activitat docent.

Els alumnes que tenien previst partir a França ja tenien contractats els vols a París i l’allotjament per a les cinc setmanes d’estada. A més, les quatre alumnes havien percebut el 80% de l’import de la beca amb la qual havien contractat també un curs personalitzat de llengua francesa.

A causa dels inconvenients aliens als estudiants, el Ministeri d’Educació haurà de fer-se càrrec de les despeses no reembossables en trasllats i allotjament.

PAULA VIVER
Mitjans