Logotips d'organismes oficials

Ràfels comptarà amb una farmaciola on els veïns podran adquirir medicines tres dies a la setmana

També es podran comprar artícles de parafarmacia i reciclar medicaments

El consistori i el farmacèutic de la Freixeneda van convocar una reunió per informar del nou servei als veïns. / Foto: P. Viver

A partir d’aquesta setmana la localitat matarranyenca de Ráfales comptarà amb un nou servei sanitari. Es tracta d’un espai de farmaciola, situat en el mateix consultori mèdic, on els pacients podran adquirir els medicaments que els recepte la metge del poble. Durant aquesta setmana s’han acabat de tancar qüestions tècniques relacionades amb la recepta electrònica i esperen obrir el servei aquest mateix divendres.

Fins ara, el farmacèutic de la Freixneda portava les medicines que li demanaven a una casa del poble i des d’allí es repartien als pacients. A partir d’ara, tres dies a la setmana, en el mateix horari en què obri el centre mèdic, els veïns podran adquirir els medicaments que usen habitualment, a més d’articles de parafarmàcia. L’espai també comptarà amb un punt Sigre de reciclatge de fàrmacs.

Des de l’ajuntament estan molt satisfets amb l’obertura d’aquest servei. “Era un tema molt important perquè hi ha molta gent gran que consumeix molts medicaments i que tenen dificultats per a desplaçar-se fora del poble per a comprar i que ara podrà adquirir les coses bàsiques de la farmàcia al poble”, va explicar José Ramón Arrufat, alcalde de Ráfales.

Video Thumbnail

Farmaciola Rafels1

A partir d'aquesta setmana la localitat matarranyenca de Ráfales comptarà amb un nou servei sanitari. Es tracta d'un espai de farmaciola, situat en el mateix consultori mèdic, on els pacients podran adquirir els medicaments que els recepte la metge del poble. Durant aquesta setmana s'han acabat de t

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans