Logotips d'organismes oficials

El projecte 3 Territoris es reactiva després de les eleccions

En la reunió, els representants de cada territori van fixar l'objectiu de constituir-se en una associació

Video Thumbnail
Reunió Tres Territoris
El projecte 3 Territoris, Una mateixa terra, que engloba la Terra Alta, el Matarranya i Morella-Els Ports, represa de nou l'activitat després de l'aturada deguda a les eleccions. Els tres principals representants de les zones es van reunir a Vall-de-roures el passat dilluns per a reprendre el contac

El projecte 3 Territoris, Una mateixa terra, que engloba la Terra Alta, el Matarranya i Morella-Els Ports, represa de nou l’activitat després de l’aturada deguda a les eleccions. Els tres principals representants de les zones es van reunir a Vall-de-roures el passat dilluns per a reprendre el contacte i marcar els pròxims objectius de cara a promocionar els tres territoris de manera conjunta.

Per a Neus Sanromá, la nova presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, va ser la primera presa de contacte amb el projecte, el qual li va semblar molt estimulant: “Tenim ganes de reactivar-ho i tirar avant totes les propostes que ja venien de l’anterior legislatura”.

En la reunió es va marcar com a objectiu prioritari crear una associació, per a donar-li al projecte una entitat jurídica i tindre més capacitat per a aconseguir fons econòmics. Rafa Martí, president del Consell Comarcal del Matarranya va comentar que “com a associació que supera les comarques podríem aconseguir recursos econòmics del Govern espanyol per a crear projectes que ens interessen als tres”.

Fins a la data des dels 3 territoris han publicat material turístic conjunt, estan treballant en una ruta que unisca les tres comarques i han promocionat trobades d’empresaris. “Hi ha coses que han funcionat molt bé i que hem de continuar fent, com les trobades empresarials”, va afirmar Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella. De fet des de la zona dels Ports ja han proposat per a la pròxima trobada d’empresaris el Centre de dinamització turística de Morella que està apunte d’inaugurar-se.

En acabar la reunió ja es va fixar la pròxima trobada, en el qual participaran els tècnics de cada zona per a posar els projectes en marxa al més prompte possible.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans