Logotips d'organismes oficials

L’ajuntament de Vall-de-roures habilita el repartiment a domicili per a majors

Boné demana als turistes que no acudisquen durant aquests dies a Vall-de-roures i suspendrà la Setmana Santa

La residència d'ancians de Vall-de-roures ha restringit per complet la visita de familiars. / Foto: NDM
Video Thumbnail

Situació coronavirus Vallderoures

https://youtu.be/GF25eWvM0MA L'ajuntament de la localitat ha posat aquest mateix matí a la disposició dels veïns el servei de repartiment a domicili per a persones majors, amb dificultat de moviment o amb el risc de contagi del COVID-19. El personal de la brigada municipal portarà aliments o product

L’ajuntament de la localitat ha posat aquest mateix matí a la disposició dels veïns el servei de repartiment a domicili per a persones majors, amb dificultat de moviment o amb el risc de contagi del COVID-19. El personal de la brigada municipal portarà aliments o productes de primera necessitat a aquestes persones sempre que no compten amb l’ajuda de cap familiar.

Després que aquest cap de setmana es declarés l’Estat d’Alarma i el confinament en les llars fos obligatori, amb aquesta iniciativa, el Consistori pretén assistir i ajudar en esta crisi sanitària i social perquè tots els veïns del municipi compten amb els seus serveis essencials. En el comunicat, l’Ajuntament de la localitat ha compartit un llistat amb el número telefònic de tots els comerços de Vall-de-roures. L’horari de repartiment serà de dilluns a divendres d’11.00 a 13.00 hores a partir de demà 17 de març.

La situació de la localitat, segons l’alcalde, és de conscienciació absoluta. “Cal reconéixer que la gent està prenent consciència de la gravetat de la situació i pràcticament no es veu a ningú pel carrer”, va explicar Carlos Boné. L’alcalde va assegurar així que els del poble únicament acudeixen a comprar els aliments de primera necessitat. Alguna cosa que també apel·len de cara als turistes “demanem per favor que no vinguen, estarem encantats de rebre’ls més endavant perquè coneguen el nostre municipi”, després que durant els últims dies, encara que en un baix percentatge, acudiren alguns visitants a la localitat.

L’Ajuntament de la localitat també ha tancat l’atenció al públic presencial en les oficines municipals i les infraestructures municipals. S’atendrà els veïns via telemàtica o telefònica. La residència d’ancians de Vall-de-roures ha restringit per complet la visita de familiars i des de dijous passat ha quedat suspés el servei de centre de dia.

La Setmana Santa de Vall-de-roures
Encara que l’Ajuntament encara no ha suspés de manera oficial la Setmana Santa, Boné va assegurar que “de manera extraoficial hem contactat amb els representants de les confraries i tenim un 99% de possibilitats que enguany no hi hagen processons”. Els passos no eixiran per a no posar en risc la salut dels veïns.

PAULA VIVER
Mitjans