Logotips d'organismes oficials

10 parelles participen en el First Dates del restaurant Chapeau en Vall-de-roures

Els participants van disfrutar d'un dinar amb plats llatinoamericans amenitzat amb un concert en directe

Video Thumbnail
First Dates IES Matarranya
El restaurant Chapeau de l'IES Matarraña va organitzar un menjar simulant el fenomen televisiu First Dates emés a Cuato. Els participants, interessats a conéixer a algú, es van apuntar de manera individual a aquesta iniciativa del restaurant dels alumnes de les formacions professionals de restauraci

El restaurant Chapeau de l’IES Matarraña va organitzar un menjar simulant el fenomen televisiu First Dates emés a Cuato. Els participants, interessats a conéixer a algú, es van apuntar de manera individual a aquesta iniciativa del restaurant dels alumnes de les formacions professionals de restauració i hostaleria. Els organitzadors de l’esdeveniment es van encarregar d’aparellar-los perquè gaudiren d’un menjar especial gràcies a una enquesta en la qual es recollien les afinitats i preferències personals dels participants.

Un total de 10 parelles van acudir a aquest esdeveniment preparat per a “difondre, cridar l’atenció i donar a conéixer les formacions de restauració en l’IES Matarraña“, va assegurar Dabi Latas, professor del centre. La cita a cegues va consistir en un vi espanyol, on els  20 assistents es van anar coneixent, i un menú degustació de llatinoamericans amenitzat amb un xicotet concert de música en directe.

REDACCIÓ
Mitjans