Logotips d'organismes oficials

Les classes de primària continuen gràcies a les plataformes en línia

“Alguns professors fins i tot expliquen conceptes a través de WhatsApp”

Video Thumbnail
CRA Tastavins classes telematiques coronavirus1
Els centres escolars continuen tancats davant l'alerta sanitària anunciada el passat cap de setmana en tot el territori nacional. Els alumnes del CEIP Vicente Ferrer Ramos i dels CRA de tot el territori han de continuar amb les seues lliçons. Cada professor a través de comptes de correu electrònic e

Els centres escolars continuen tancats davant l’alerta sanitària anunciada el passat cap de setmana en tot el territori nacional. Els alumnes del CEIP Vicente Ferrer Ramos i dels CRA de tot el territori han de continuar amb les seues lliçons.

Cada professor a través de comptes de correu electrònic es posa en contacte amb les famílies als qui fa arribar el temari que els alumnes hauran de realitzar cada dia seguint amb l’horari escolar establit que complien de manera presencial. Una vegada emplenades, les famílies són les encarregades de remetre els exercicis als professors perquè aquests puguen corregir-les degudament.

Durant aquests dies de confinament, Cira Bel, professora del CRA Tastavins i mare d’alumnes comenta que “la rutina és essencial i saber que els professors estan pendents d’ells els ajuda”. El temari abordat en aquestes tasques, de moment, comprén temari ja vist en classe, ja que la segona avaluació ha quedat, per el moment, suspesa. En aquest sentit, “entenem que la tasca de les famílies és dura, per la qual cosa hem optat per donar temari ja vist”, encara que va assegurar que “molts d’ells es comuniquen contínuament o per telèfon o expliquen les tasques per vídeos de WhatsApp”.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans