Logotips d'organismes oficials

Calaceit presenta un concurs fotogràfic #sinsalirdecasa

El certamen està obert a tothom, ja sigui de Calaceit, del Matarranya o de qualsevol punt del món.

Fins al 19 d'abril es poden presentar les propostes. / Foto: NDM

Amb l’objectiu d’amenitzar este confinament, l’Oficina de Turisme i l’Ajuntament de Calaceit han creat un concurs de fotografia sense sortir de casa. “En estos dies tant estranys en què la gent està constament a l’interior de les seves cases, proposem que este context també pugui servir com una estimulació artística”, va comentar Maria Garau, responsable de l’Oficina de Turisme.

La creativitat artística és l’únic requisit per a presentar-se a este concurs. Els participants poden ser de qualsevol racó del món i, a més, els requeriments tècnics són inexistents. “Les fotografies poden estar fetes amb mòbil, càmera analògica, càmera digital… Poden estar retocades, ser un collage, utilitzar filtres…”, va concretar Garau.

Amb la voluntat de no restringir la imaginació del creador, el tema és totalment lliure. L’únic requisit: ha d’estar concebuda a l’interior de les llars. “L’obra presentada ha de ser una imatge de l’interior de les cases o del que s’hi veu a través de les finestres, balcons o terrats”, va afegir Garau. En definitiva, no s’imposa cap restricció a la imaginació. Per a seleccionar el guanyador/a es tindrà en compte la bellesa, l’originalitat i el mèrit artístic de la imatge.

El concurs busca seguir promocionant turísticament Calaceit i, per això, tant la difusió del concurs com el propi premi serviran per donar a conèixer un dels Pobles Més Bonics d’Espanya. El premiat podrà gaudir d’un dia sencer a Calaceit amb l’oportunitat de profunditzar en la seua història, gaudir de la seua gastronomia i productes típics, i viure una nit al municipi.

El certamen, obert fins al proper 19 d’abril, té publicades les seves bases al següent enllaç: shorturl.at/zMRW0

SABINA COLOMÉ
Mitjans