Logotips d'organismes oficials

Un grup de joves de Valljunquera parodie ‘Cuando zarpa el amor’ durant el confinament

Els artistes que surten ballant i divertint-se formen part de la penya Impacto de Valljunquera

Video Thumbnail
Valljunquera: Peña Impakto durant el confinament
El confinament ha portat als jóvens de Valljunquera a parodiar en aquest divertit ball el famós tema de Camela: 'Cuando zarpa el amor'. En el vídeo podem veure a part dels membres de la penya Impacto disfressats i divertin-se en aquests dies. Veiem així la seva faceta més creativa i divertida, fins

El confinament ha portat als jóvens de Valljunquera a parodiar en aquest divertit ball el famós tema de Camela: ‘Cuando zarpa el amor’. En el vídeo podem veure a part dels membres de la penya Impacto disfressats i divertin-se en aquests dies. Veiem així la seva faceta més creativa i divertida, fins i tot surt un colom.

Concretament al vídeo surten Adrián Zorrilla, Adrián Alquezar, Paula Alquezar, Sara Escrig, Alejandro Miravete, Sofía Miravete, Laura Miravete, Alex Puchalt, Marc Sanchez, Judith García, Bea López, Laura Miravete, Marina Rico, Sonia Castell, Erik Zorrilla, Guillem Miravete.

 

 

Mitjans