Logotips d'organismes oficials

Missatges d’àudio dels xiquets als pregons de La Portellada

És una activitat amb una doble finalitat: mantenir la il·lusió dels xiquets del poble i entretenir als més grans amb les veus dels més petits

Moltes famílies s'animen a sortir als balcons. / Foto: NDM

Les iniciatives per fer més amena aquesta quarantena a causa de la crisi sanitària que estem vivint continuen emergent en els pobles del Matarranya. Aquesta vegada, La Portellada ha preparat una activitat amb una doble finalitat: mantenir la il·lusió dels xiquets del poble i entretenir als més grans amb les veus dels més petits.

La iniciativa consisteix en l’emissió d’un missatge per part dels xiquets a través dels pregons. De manera les seves veus puguin ressonar per tots els carrers i racons de La Portellada encara que no puguin sortir. “Un ens conte un chiste, un altre salude i uns antres canten cançons” va assenyalar Gloria Serrat, alcaldessa de la localitat.

Els missatges s’emeten després de l’aplaudiment en agraïment als professionals sanitaris i serveis essencials. Abans d’aquest acte pels pregons s’escolta la cançó Resistiré, que anuncia l’aplaudiment de manera que tots els veïns surten als seus balcons i finestres. I just després, s’escolten 3 àudios gravats pels xiquets de l’escola. Aquesta proposta va sortir de la mateixa alcaldessa, que per contactar amb els nens ho va fer a través del correu de l’AMPA.

POTS ESCOLTAR ALGUNS DELS MISSATGES DELS XIQUETS EN AQUEST REPRODUCTOR:

JOSÉ BLANCH

 

Mitjans