Logotips d'organismes oficials

Concurs de dibuix i de literatura per celebrar Sant Jordi a Arenys de Lledó

La iniciativa ha estat promoguda pel ajuntament a través del grup de WhatsApp creat per mantenir connectats als veïns i veïnes durant el confinament

Habitualment la localitat d’Arenys de Lledó celebrava la festivitat del dia del llibre i del dia d’Aragó amb una parada de llibres i flors. Aquest any, a causa de la impossibilitat de trobar-se al carrer al municipi no han volgut quedar-se sense celebració i han proposat aquest concurs artístic. La iniciativa a la localitat ha estat promoguda pel mateix ajuntament a través del grup de WhatsApp que van crear a la localitat per mantenir connectats als veïns i veïnes durant el confinament.

Així doncs, posposen un concurs de dibuix de temàtica lliure per als xiquets i xiquetes del poble o vinculats a ells. Per participar han d’enviar la seva proposta al grup del poble i a un dels administradors. Posteriorment amb totes les propostes rebudes es crearà un arxiu i organitzaran una entrega de premis a tots els participants, de manera que no es premiarà per tècnica, qualitat o estil sinó simplement per la participació.

D’altra banda per la resta de veïns i veïnes proposen també un concurs de escriptura en poesia o prosa. També per als més grans hi haurà una premi per participació. En aquest cas la temàtica es més tancada, i animen a tots i totes a esciure sobre la situació actual que estem vivint o sobre la vida al poble.

És així com des de la localitat pretenen unir al poble a pesar de la distancia i gaudir de la tradicional festa. Una iniciativa que a més serà recompensat amb premis com ara una maceta o un llibre en algun acte públic després del confinament.

JOSÉ BLANCH
Mitjans