Logotips d'organismes oficials

10 anys de Ràdio Matarranya

L'emisora manté intacta la seua vocació de servei al territori

Video Thumbnail
10 anys Radio Matarranya
Este mes Ràdio Matarranya ha celebrat 10 anys. El 24 d'abril de 2010 va iniciar les seues emissions i fins a la data no ha deixat de fer-ho, a més durant este temps a la ràdio se li ha sumat un diari en paper i un portal digital, que s'ha convertit en tot un referent informatiu al territori. Ràdio M

Este mes Ràdio Matarranya ha celebrat 10 anys. El 24 d’abril de 2010 va iniciar les seues emissions i fins a la data no ha deixat de fer-ho, a més durant este temps a la ràdio se li ha sumat un diari en paper i un portal digital, que s’ha convertit en tot un referent informatiu al territori.

Ràdio Matarranya va néixer amb la voluntat de suplir la falta de mitjans propis al territori, convertint-se en la primera emissora a realitzar les seues emissions des de la comarca i a més en llengua catalana. Les característiques de la zona feia que moltes de les activitats realitzades en els diferents municipis passaren desapercebudes i des d’este mitjà se’ls ha donat visibilitat.

El grup comunicatiu inclou la ràdio, Notícies del Matarranya, un diari en paper gratuït que ix dos cops al mes i un portal digital matarranya.media que inclou tota l’actualitat. Per tirar endavant este projecte cal molt d’esforç i un en equip per on ha passat molta gent. Actualment el conformen Jordi Puig, Marc Martí, Marta Jiménez, Paula Viver, Sabina Colomé i José Blanch.

Ràdio Matarranya manté intacta la seua vocació de servei al territori i de donar veu a tots els que treballen perquè la comarca tire endavant i tinga un futur prometedor.

REDACCIÓ
Mitjans