Logotips d'organismes oficials

Entitats, associacions i particulars es bolquen ajudant a Vall-de-roures

En total, el municipi ha rebut donacions per un import de, almenys, gairebé 30.000 €

El C.F. Valderrobres ha decidit retornar les subvencions que els hi havia destinat l'ajuntament. / Foto: S. Colomé

L’ajuntament de Vall-de-roures ha rebut una allau de donacions després de la incidència que la crisi sanitària ha tingut en la residència de la capital del Matarranya.

I és que tant particulars, com associacions o entitats han fet donatius amb l’objectiu de mostrar el seu suport al consistori. Entre elles, el C.F. Valderrobres ha facilitat al voltant de 5.500 €. Es tracta d’un pressupost que l’ajuntament havia de cedir a el club de futbol però que, donades les circumstàncies, l’entitat ha decidit retornar.

“Com ens trobem en una bona situació econòmica, hem decidit no acceptar les ajudes que aquest any ens havia de concedir el consistori, perquè ells puguin utilitzar aquesta liquiditat per a la residència, obtenció de material sanitari o el que ells creguin convenient”, va comentar el president de l’entitat, Luis Gascón.

Però el C.F. Valderrobres ha estat només una de les entitats que han fet donatius. L’Associació de Joves ha aportat la xifra de 6.000 €, mentre que la penya taurina ha transferit 2.000 € dels seus fons. Per la seva banda, la ‘Asociación de la Soledat de la Virgen’ i la ‘Cofradía del Santo Entierro’ han ingressat 1.000 € i 2.000 €, respectivament. Al seu torn, la Comissió dels Sants 2019 ha donat els 2.000 € de benefici obtingut en la celebració de la festa, la Penya ‘El Mundo de Burnet’ 2.000 € dels seus socis i l‘ajuntament de Valljunquera 100 €.

Per la seva banda, l’empresa familiar de Vall-de-roures E.S GIL S.L- CEPSA s’ha sumat a altres iniciatives empresarials, aportant 3.000 €, mentre que persones individuals han contribuït amb una xifra total de 3.520 €.

SABINA COLOMÉ
Mitjans