Logotips d'organismes oficials

Fórnols repara alguns carrers gràcies a la subvenció del FIMS 2019

S'esperen més subvencions per a poder seguir executant obres de millora en la mateixa línia

En concret, s'estan arreglant 20 metres del carrer Capdevila. / Foto: J. López

Gràcies a el Pla Provincial d’Inversions Financerament Sostenibles (FIMS), Fórnols ha començat a executar les obres d’un dels seus carrers. Es tracta d’uns treballs englobats en un projecte més ampli de millora de la pavimentació i instal·lacions. “No només seguim millorant carrers sinó que, a més, pensem que amb la nova normativa era necessari adequar les canonades del municipi”, va explicar Jorge López, tinent d’alcalde.

En particular, s’està procedint a arreglar el carrer Capdevila, en una de les entrades a la localitat. Per ara es van a arreglar uns 20 metres i es preveu que la subvenció del FIMS 2020 permeti acabar els treballs en aquesta via. I és que esta subvenció es distribueix per nucli de població i, per tant, Fórnols només ha pogut disposar de 10.000 € sense IVA.

Pel que fa a les obres, no estan causant grans interferències als veïns ja que en aquest carrer ara mateix només es residix en un habitatge i, a més, la població disposa d’una altra entrada, de manera que tampoc hi ha problemes d’accès amb vehicles.

Des Fórnols seguiran sol·licitant ajudes ja que, a part de la necessitat de millorar els carrers, també estan a l’espera que l’administració els doni solucions per les afectacions derivades del temporal Glòria.

SABINA COLOMÉ
Mitjans