Logotips d'organismes oficials

La Nit en Blanc de Massalió tornarà al 2021 i intentarà conservar als artistes de l’edició cancel·lada

Els organitzadors van apuntar que s'està treballant per a mantenir part de la programació d'enguany per a la pròxima edició

L'última edició va aconseguir reunir unes 1.000 persones. / Foto: NDM

La sexta edició Nit en Blanc de Massalió, que l’any passat va aconseguir reunir unes 1.000 persones i que és un dels esdeveniments que més està creixent en el territori, ha decidit suspendre tots els actes del festival que estaven prevists per al pròxim 18 de juliol.

L’organització va destacar que “amb el volum de públic que hem tingut en aquests dos últims anys pensem que és impossible desenvolupar el festival amb un mínim de seguretat tant per a artistes com per a voluntaris i públic”. A més, també van destacar que “reunir 1000 persones, que vénen de diferents punts de la península en una situació com l’actual creiem que és poc prudent i suposa assumir un risc massa gran, sobretot sabent que en el municipi gran part dels veïns són població de risc”.

Finalment, els organitzadors van apuntar que s’està treballant per a mantenir part de la programació d’enguany per a la pròxima edició prevista ara per al 2021. “Si podem contractarem als mateixos artistes que teníem, si ells tenen la nova data lliure i volen venir, aquesta clar que comptarem amb ells”, van assegurar des de l’organització.

La Nit en Blanc és un festival d’arts escèniques en el qual els carrers i places del poble de Massalió s’omplen d’actuacions de teatre, circ, dansa i foc. Posteriorment, l’organització fa un sopar basat en tapes. La jornada combina l’oferta cultural amb la gastronòmica.

REDACCIÓ
Mitjans