Logotips d'organismes oficials

Activat el Pla Especial de Protecció Civil d’Emergències davant el Risc d’Inundacions (PROCINAR) en fase d’alerta

Activada la fase d'ALERTA del Pla Especial de Protecció Civil davant el risc d'Inundacions a Aragó causa de la previsió de fortes pluges i tempestes

Es preveuen fortes pluges i tempestes a tota la Comunitat. / Foto: gencat.cat

El Govern d’Aragó ha activat el Pla Especial de Protecció Civil d’Emergències davant del Risc d’Inundacions a Aragó (PROCINAR) en fase d’alerta a causa de la previsió de fortes pluges i tempestes a tota la Comunitat, que poden donar lloc a inundacions, sense que suposin un risc immediat per a la població i béns.

L’objectiu principal d’aquesta fase d’alerta és comunicar a les autoritats i serveis implicats en el PROCINAR les situacions que poden donar lloc a inundacions, així com traslladar la informació a la població potencialment afectada.

Aquesta fase es correspon amb la de presentar-emergència establerta en la Directriu bàsica de planificació de protecció civil davant del risc d’inundacions.

Enllaç a el Pla Especial de Protecció Civil d’Emergències davant el Risc d’Inundacions d’Aragó (PROCINAR): http://www.boa.aragon.es/cgi-bin/EBOA/BRSCGI?CMD=VEROBJ&MLKOB=1092477021313

REDACCIÓ
Mitjans