Logotips d'organismes oficials

La Freixneda prepara un campus esportiu per este estiu

Les activitats estan permeses pel Govern d'Espanya i compliran amb les mesures oportunes per a evitar la propagació de la COVID-19

En total, fins a 20 xiquets i xiquetes podran disfrutar d'esta proposta. / Foto: NDM

A partir del 15 de juny La Freixneda pretén revitalitzar les seues instal·lacions esportives, ja que el Consistori de la localitat ha preparat un campus esportiu i de psicomotricitat que donarà principi imminentment.

L’equip de govern liderat per Frederic Fontanet busque “tornar a la normalitat després de tants mesos a casa”. La proposta esportiva està dirigida a dos grups d’edat. D’una banda, els més menuts, nascuts entre 2014 i 2017, realitzaran exercicis de psicomotricitat. D’altra banda, el grup d’edat del campus esportiu comprendrà les edats d’entre 6 i 14 anys i se centraran en tota classe d’esports des de bàdminton fins a futbol. En total, fins a 20 xiquets i xiquetes podran disfrutar d’esta proposta, complint amb l’aforament permés per les administracions nacionals.

Les activitats estan permeses pel Govern d’Espanya i compliran amb les mesures oportunes per a evitar la propagació de la COVID-19. “El campus es realitzarà a les instal·lacions esportives, un recinte ampli que permet guardar la distància de seguretat en tot moment”, va assegurar el primer edil de La Freixneda. A més, des de l’ajuntament han fet a tots els monitors del campus les proves enfront de la COVID-19 i aniran protegits amb màscares.

El campus s’allargarà fins a finals de juliol i els alumnes podran assistir intermitentment durant les setmanes que vulguen.

REDACCIÓ
Mitjans