Logotips d'organismes oficials

Inhóspitak obrirà portes el 6 de juliol, com tots els centres Dinópolis

Aquest any s'incorporarà una novetat per als més petits: "Descobreix el misteri del jaciment"

S'han adoptat totes les mesures higienicosanitàries previstes en la legislació vigent. / Foto: M. Jiménez

El parc temàtic de Terol, Dinópolis, obre les seves portes a partir del pròxim 6 de juliol, un cop s’han adoptat totes les mesures higienicosanitàries previstes en la legislació vigent per a pal·liar els efectes de la COVID-19. Totes elles quedaran recollides en un ‘Pla de Contingència’ l’objectiu del qual és garantir la major seguretat tant per als seus empleats com per als visitants.

Pel que fa a les mesures de protecció que s’adoptaran, es troba l’ús obligatori de mascareta en totes les instal·lacions, així com la disposició d’hidrogel en totes les zones per a la desinfecció de mans. D’altra banda, s’ha reduït l’aforament per afavorir en tot moment el distanciament social, i aconseguir així que els visitants puguin gaudir del parc amb total tranquil·litat. Per això és pel que es recomana la compra de les entrades via online perquè els visitants tinguin garantit l’accés en la data desitjada.

D’altra banda, es mantindrà l’habitual horari d’obertura previst inicialment per a esta temporada, de manera que, durant els mesos de juliol, agost i fins al 7 de setembre, estaran oberts ininterrompudament tots els dies de la setmana.

“Descobreix el misteri del jaciment”
Dinópolis proposa un nou repte i aventura sota el nom: “Descobreix el misteri del jaciment”, dins el programa ‘Pequevisitas’. Una iniciativa mitjançant la qual els més petits podran demostrar les seves habilitats per descobrir els diferents reptes paleontològics proposats en cadascuna de les seus del Territori Dinópolis. Per a això comptaran amb l’ajuda d’un Quadern de Ruta que els servirà de guia per anar resolent les diferents proves proposades. A més, els nens rebran un cromo exclusiu en cada centre en què s’aconsegueixi acabar l’activitat, i un cop completat i descobert el misteri, aconseguiran com a premi directe una invitació al Territori Dinópolis per a la temporada 2021.

REDACCIÓ
Mitjans