Logotips d'organismes oficials

Queretes celebra un alternatiu dia del patró per Sant Joan

L'eucaristia ha sigut l'únic acte que s'ha celebrat pel dia gran del poble

Video Thumbnail
Sant Joan Queretes
Este 24 de juny no ha sigut com els habituals a Queretes. La celebració del patró de la localitat s'ha vist modificada a causa de les circumstàncies actuals. Ni fogueres ni revetles s'han programat enguany. La banda de música tampoc ha pogut posar banda sonora a la jornada. El dia gran s'ha limitat

Este 24 de juny no ha sigut com els habituals a Queretes. La celebració del patró de la localitat s’ha vist modificada a causa de les circumstàncies actuals. Ni fogueres ni revetles s’han programat enguany. La banda de música tampoc ha pogut posar banda sonora a la jornada.

El dia gran s’ha limitat a la celebració d’una missa a pesar que s’havia contemplat la possibilitat de recórrer la localitat amb la banda de música com de costum. “Els rebrots en municipis pròxims com a Casp han fet que es cancel·lara també este acte”, ha explicat Fernando Camps, alcalde de la localitat. Els veïns han pogut acudir l’eucaristia complint amb les mesures de seguretat. Posteriorment, l’Ajuntament ha convidat a la celebració del dia en família “anar a poc a poc i no tirar per la borda el treball d’estos mesos”.

REDACCIÓ
Mitjans