Logotips d'organismes oficials

Acabat el nou gimnàs de Valljunquera que compartirà espais en altres activitats

Segurament l'apertura encara haurà d'esperar fins setembre a l'espera de com evolucione la situació

La sala del gimnàs encara no compte amb les màquines i l'espai serà utilitzat per l'estiu cultural. / Foto: NDM

Tres anys després d’iniciar el projecte finalment el gimnàs de Valljunquera ha acabat les seues obres tot i que per al moment quedarà tancat per motius de seguretat.

El nou gimnàs inclou també un espai reservat per tots aquells espots que es fan en el municipi i que no compten amb un gran nombre de participants. D’esta forma “és un espai que està climatitzat i adaptat per fer esport, així ja no han d’anar al pavelló que es pot quedar més gran en deports on practiquen 8-10 persones”, va explicar Susana Traver, alcaldessa de la localitat.

Les noves instal·lacions a més de ser un espai esportiu, també inclouen vestuaris i lavabos que seran compartits amb tota la primera planta del Centro Social de Valljunquera també en construcció. Tal com va assegurar Traver: “Oferint este servei pensem que estem donant més qualitat de vida als nostres veïns, que els estem donant més espais d’oci i busquem que la gent és quedo aquí i inclús que puguen venir nous pobladors a Valljunquera”.

Una setmana fa que les obres en les instal·lacions van finalitzar després d’haver tingut problemes per trobar finançament en els seus inicis, per la situació que va deixar de la borrasca Gloria i el recent estat d’alarma que va obligar a parar les obres. En total, el projecte ha tardat fins a tres anys en veure la llum. “Ha segut l’obra que pot-ser més s’ens ha demorat en el temps”, va assegurar la seua alcaldessa.

No obstant això, segurament l’apertura encara haurà d’esperar fins setembre a l’espera de com evolucione la situació actual causa del COVID-19. “Per natres, ha sigut una llàstima el fet de veure com una obra que ens feia molta il·lusió acabar, un camí finalitzada no puguem obrir-la. Però tenim que prima la seguretat dels veïns”, va concloure Susana Traver.

REDACCIÓ
Mitjans