Logotips d'organismes oficials

Calaceit prepare activitats dirigides a xiquets per ajudar en la conciliació familiar

Les activitats es faran als matins i seguiran protocols per garantir la seguretat dels participants

Les activitats de Xalaceit estan obertes a la demanda que tinguen els inscrits. / Foto. NDM

L’Ajuntament de Calaceit ha organitzat per este estiu una sèrie d’activitats anomenades Xalaceit i dirigides a xiquets entre 6 i 12 anys en horari de matins de 9 a 13 i sense servei de menjador. Tal com va explicar Carlota Núñez, alcaldessa de Calaceit, “hem pensat que sèrie convenient i interessant preparar alguna cosa per a xiquets, serà un estiu totalment atípic i així els xiquets podran continuar en la rutina d’aixecar-se, relacionar-se i també ajudar a les famílies”. El principal objectiu de realitzar estes activitats és ajudar en la conciliació laboral i familiar.

Pel que fa a les dades de realització, previsiblement les activitats de Xalaceit es faran del 13 al 17 de juliol i del 20 al 24 del mateix mes. No obstant això, de moment les activitats estan obertes a la demanda que tinguen els inscrits, “tot és parlau”, va assegurar l’alcaldessa. A més, “alomillor es pot fer un grup de gent més menuda”. Les activitats són una mena de prova per veure el nombre de xiquets que s’apunten i el nombre de monitors que fan falta.

Des del el mateix ajuntament han assegurat la creació de diferents protocols per garantir la seguretat. De manera que les entrades i sortides es faran escalonades i organitzades. Les activitats es faran a l’aire lliure, l’ús de la mascarilla serà completament obligatori i es faran en grups reduïts en màxim de 10 xiquets. També es faran desinfeccions continuades i cada xiquet s’haurà de portar el seu material per evitar compartir material.

El període per poder inscriure’s acabe el pròxim 8 de juliol, i es pot trobar el full d’inscripció a través de la web calaceite.es completant el formulari o sol·licitat informació al telèfon 978851001 i en deportes@calaceite.es El número de places el limitat i el preu de les activitats ronde els 50€ per setmana.

JOSÉ BLANCH
Mitjans