Logotips d'organismes oficials

“Un lugar para quedarme” d’Aragon TV visitarà Queretes esta nit

A partir de les 21.35 i durant 45 minuts Queretes serà la protagonista a Aragon TV

L'equip del programa disfrutarà en la xaranga del poble. / Foto: NDM

El programa “Un lugar para quedarme” recorrerà els carrers del municipi del Matarranya a partir de les 21.35 de esta nit a Aragon TV. Com en tots els episodis i pobles que visite el presentador, Javier Zapata, se submergirà en els carrers de Queretes per conéixer la seua gent, cultura i entorn.

En este sentit, ha segut el mateix programa el que ha organitzat la visita. “Ens van cridar a l’Ajuntament a ver si estàvem disposats, i de seguida vam dir que sí”, va explicar l’alcalde Fernando Camps. “Els hi vam passar bastants telèfons i ells mateixos han anat informant-se en veïns i associacions”.

Entre els espais que es podran veure en l’episodi estan la carnisseria, el forn o fins i tot la plaça on l’equip del programa disfrutarà en la xaranga del poble.

L’ajuntament ha vist esta acció com una oportunitat: “que un programa 45 minuts parlo del teu poble és d’agrair”, va assegurar l’alcalde. Després de la complicada situació viscuda i davant d’un estiu on s’espere que la gent viatjo per l’interior “és propaganda i de cara al turisme sempre va bé”.

El programa té com pretext conèixer de primera mà com és la vida en els pobles d’Aragó a través de testimonis d’habitants dels pobles i realitzant activitats quotidianes com un membre més del poble.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank