Logotips d'organismes oficials

Pena-roja acull una exposició de Luís Grañena

Els visitants podran veure i també comprar caricatures de polítics, músics, actors i esportistes

Video Thumbnail
Expo Caricatures Grañena PNRJ
Luís Grañena és un conegut caricaturista, les obres del qual han aparegut en multitud de mitjans internacionals i nacionals, i que des de la setmana passada i fins a setembre estaran exposades al públic en el Santuari de la Verge de la Font de Pena-roja de Tastavins. Els visitants podran veure i tam

Luís Grañena és un conegut caricaturista, les obres del qual han aparegut en multitud de mitjans internacionals i nacionals, i que des de la setmana passada i fins a setembre estaran exposades al públic en el Santuari de la Verge de la Font de Pena-roja de Tastavins.

Els visitants podran veure i també comprar les caricatures de l’artista, entre les quals es poden reconéixer a polítics, músics, actors i esportistes. “Hem volgut portar un artista diferent per a inaugurar l’estiu, eixint de les exposicions de pintura i escultura que solem fer”, va explicar el regidor Ruben Lombarte.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans