Logotips d'organismes oficials

Fondespatla va elaborar un tapís col·laboratiu en els mesos de confinament

L'obra aglutina fragments de 20 x 20 cm de labors produïdes en diferents tècniques

Video Thumbnail
Tapis Covid Fondespatla
L'Ajuntament de Fondespatla ha proposat moltes i variades iniciatives durant el confinament. Des de l'enviament de missives, cites literàries o propostes de receptes, els veïns de la localitat no han tingut temps per a avorrir-se. D'entre les diferents propostes destaca l'elaboració d'un tapís col·l

L’Ajuntament de Fondespatla ha proposat moltes i variades iniciatives durant el confinament. Des de l’enviament de missives, cites literàries o propostes de receptes, els veïns de la localitat no han tingut temps per a avorrir-se.

D’entre les diferents propostes destaca l’elaboració d’un tapís col·laboratiu. Confeccionat per les dones del poble, l’obra aglutina fragments de 20 x 20 cm de labors produïdes en diferents tècniques, com el ganchillo, el patchwork o el brodat.

“L’objectiu era que cadascuna ho fes a la seva manera i amb els materials que tinguessen per casa”, va comentar l’alcaldessa Carmen Agud. El tapís no sols ha servit per a distreure la ment durant el confinament, sinó que també vol ser un record de la difícil situació que s’ha viscut. “Hem afegit unes paraules: respecte, amor i amistat. Són els valors que un poble ha de tenir, més encara en moments difícils”, va afegir l’alcaldessa de Fondespatla.

SABINA COLOMÉ
Mitjans