Logotips d'organismes oficials

Mont-roig ja compte amb una nova furgoneta municipal

A més en la localitat s'està millorant el Carrer Extramuros amb una nova pavimentació i canalització de tuberies

El vehicle ajudarà a reforçar i millorar els serveis de manteniment del municipi. / Foto: NDM

L’Ajuntament de Mont-roig ha adquirit un nou vehicle per a reforçar i millorar els serveis de manteniment del municipi. Segons l’alcalde de la localitat, José Ramón Guarc, aquesta nova furgoneta “permetrà als aguacils complir amb les activitats que han de realitzar diàriament”.

Anteriorment el municipi comptava amb un vehicle de segona mà que “ja estava antiquat i no complia les característiques necessàries per al que necessitàvem”, explicava l’alcalde. Aquesta nova furgoneta ha estat adquirida amb fons propis de l’ajuntament i compta també amb una bola per a remolc. “Són coses que suposen una despesa important per a un municipi com el nostre però que són necessàries”, va assegurar Guarc.

D’altra banda, en la localitat s’estan millorant les instal·lacions del Carrer Extramuros. Una obra que inclou una nova pavimentació i millora de la canalització de tuberies. Els treballs d’este carrer que es troba fora del casc antic es finançaran a través de l’últim Fons d’Immersions i Millores que ha optat el municipi. Unes obres que ja es van iniciar amb dues FIMS anteriors però que no van arribar a finalitzar-se.

JOSÉ BLANCH
Mitjans