Logotips d'organismes oficials

La Freixneda aposta per una aplicació per regular l’accés a les piscines

La pujada de les temperatures i l'arribada de l'agost fa preveure un major volum de banyistes

Video Thumbnail
Piscina Freixneda
A les portes de l'agost, l'agència estatal de meteorologia, l'Aemet, ha emés un avís especial davant l'arribada de la primera onada de calor de l'estiu. El pic de calor al Matarranya arribarà el divendres amb un avís de risc de temperatures altes que poden arribar als 38-40 graus. Davant estes previ

A les portes de l’agost, l’agència estatal de meteorologia, l’Aemet, ha emés un avís especial davant l’arribada de la primera onada de calor de l’estiu. El pic de calor al Matarranya arribarà el divendres amb un avís de risc de temperatures altes que poden arribar als 38-40 graus. Davant estes previsions una de les millors propostes per passar la calor és refrescar-se a les piscines.

A la Freixneda ja fa unes setmanes que tenen les piscines obertes al públic, una de les millors opcions per passar l’estiu en els pobles d’interior. Este any però l’accés a les instal·lacions és limitat a causa de les restriccions sanitàries marcades per la pandèmia. A este poble del Matarranya han optat per controlar l’aforament a través d’una aplicació mòbil.

A part de les mesures sanitàries generals, de distanciament, desinfecció i ús de mascareta, han establert tres franges horàries i han reduït l’aforament a 150 persones, el 50% de la seua capacitat. Segons Frederic Fontanet, alcalde de la Freixneda, “a dia d’avui l’aforament no s’ha omplit, però tenim la previsió que a l’agost si que se complirà i hem preparat l’aplicació perquè a través de la web com de taquilla es puga reservar cita”.

Amb l’arribada de l’agost i de les altes temperatures este tipus d’instal·lacions aquàtiques estaran més requerides que mai, per això des de les administracions es reclama el màxim de responsabilitat en el compliment de les mesures per part dels banyistes.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans