Logotips d'organismes oficials

La IX Campanya de Promoció de Productes, Comerç i Serveis repartirà 78 premis

L'Associació d'Empresaris del Matarranya, Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya pretenen revaloritzar els serveis que s'ofereixen en els diferents establiments del territori

La campanya durarà fins al pròxim 27 de setembre. / Foto: NDM

L’Associació d’Empresaris del Matarranya, en col·laboració amb Radio Matarranya i Notícies del Matarranya, realitzarà des del dia 14 d’agost al 27 de setembre de 2020 la “IX Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya” i el lliurament dels reconeixements als comerços i empreses de la comarca per la seua trajectòria, compromís amb el territori i per la seua faceta innovadora.

La Campanya anual atorgarà enguany un total de 78 obsequis i regals de 74 comerços, establiments i empreses del Matarranya als seus clients. Una acció amb la qual es pretén incentivar el consum local i donar a conéixer els productes i serveis que s’ofereixen des de les diferents empreses del nostre territori a través del regal oferit i amb la campanya publicitària en els mitjans de comunicació, a més d’intentar aconseguir la màxima participació possible per part dels establiments de la comarca, oferint-los unes millors condicions als socis que participen en aquesta acció. Cistelles d’aliments, serveis en perruqueries i estètica, xicotets electrodomèstics i fins i tot estades en hotels i allotjaments rurals són alguns dels obsequis que es poden aconseguir gràcies a la compra en els establiments del Matarranya.

Cada establiment participant comptarà amb un total de 200 paperetes que repartirà entre els seus clients habituals de manera gratuïta. Els regals oferits per cadascun dels establiments se sortejaran de manera aleatòria entre la totalitat de paperetes.

Una vegada s’haja realitzat el sorteig, els agraciats hauran d’acudir a l’oficina de l’Associació d’Empresaris del Matarranya presentant el bitllet premiat i se’ls entregarà un val amb el qual hauran d’acudir a l’establiment a recollir el seu regal. D’altra banda, els mateixos establiments també veuran promocionats els seus serveis per tot el territori. A més de participar en la campanya difosa en els mitjans de comunicació a través de Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, podran oferir els seus serveis a clients habituals d’altres establiments de la zona o d’altres localitats.

Des de l’Associació s’aposta una vegada més per potenciar la compra local, destacant les virtuts del consum en comerços i establiments de la comarca, així com “la vitalitat i encant que atorga al Matarranya l’àmplia xarxa de comerços, empreses productores, de serveis, bars, restaurants, hotels i allotjaments”.

Sorteig de regals
Igual que es va realitzar en les edicions passades, el primer sorteig es realitzarà de manera que tots els establiments participants en la campanya hagen repartit alguna papereta premiada.

A més, en les paperetes hi haurà un espai perquè les que no hagen sigut premiades en el primer sorteig puguen tornar a emplenar-se per cada client amb les seues dades i entregar-la en algun dels establiments participants. Amb aquestes paperetes es realitzarà el segon sorteig, avisant directament als agraciats. Els regals tindran data de caducitat.

La campanya finalitzarà el 27 de setembre, jornada en la qual se sortegen els regals aportats per les empreses i s’entreguen els reconeixements, entre altres.
La jornada final, que sempre es realitza en un acte presencial, queda relegada a la situació sanitària produïda per la COVID-19 i podria no tindre lloc presencialment enguany.

REDACCIÓ
Mitjans