Logotips d'organismes oficials

Ix a licitació el Centre de Serveis Múltiples d’Arenys de Lledó

El centre compta amb el servei de bar, restaurant i hostal amb 6 habitacions simples i una suite

El Centre de Serveis Múltiples d’Arenys de Lledó torna a estar en licitació pública. Després que el mes de gener passat es concedira la gestió del centre que comprén l’Hostal La Societat i les instal·lacions contigües, el mes vinent de setembre el centre tornarà a necessitar una persona que s’encarregue de la seua gestió.

El Consistori de la localitat, propietari de les instal·lacions, ja ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a regentar l’espai. “Des del passat 10 d’agost ha començat el procés perquè a primers d’octubre puguem tornar a treballar amb normalitat”, va explicar l’alcalde, Xavi Cortés. En este sentit, l’encarregat de la gestió del Centre solament haurà d’abonar un import de lloguer a l’Ajuntament d’Arenys, que s’encarrega de les despeses de l’edifici. El termini màxim de presentació de sol·licituds és el pròxim 31 d’agost de manera presencial o a través de correu electrònic.

El Centre de Serveis Múltiples ja ha canviat de gestors diverses vegades en els últims anys. “Tota la Corporació és conscient que no és fàcil regentar l’espai en els mesos d’hivern”, va admetre Cortés. El Centre, a més de les estàncies que servixen com a espais per a la realització de les activitats esportives comarcals, comprén el servei de bar, restaurant i hostal amb 6 habitacions simples i una suite.

REDACCIÓ
Mitjans