Logotips d'organismes oficials
blank

Nou asfalt per al camí que comunica a Ràfels amb els seus depòsits d’aigua

Les obres s'han pogut realitzar gràcies al FITE de l'any 2019

El camí ja està obert al públic tot i que encara falte la senyalització del recorregut. | J. Puig

Recentment el municipi de Ràfels obria al públic un camí renovat que comunica el poble fins als seus depòsits d’aigua. Concretament este recorregut ha millorat el seu paviment de terra i ha passat a estar asfaltat. “Teníem molts problemes per a poder accedir als depòsits d’aigua i poder fer funcionar les bombes”, va afirmar l’alcalde de la localitat, José Ramón Arrufat. Entre els objectius, “hem aprofitat que és una pista molt transitada, hi ha diverses explotacions ramaderes, una explotació de terra refractària i turísticament és una zona d’escalada molt transitada en l’estiu, és una obra molt polivalent”.

A causa de la situació provocada per la COVID-19 els treballs que tenien previst iniciar-se a mitjans de març van haver de paralitzar-se, amb la volta a la normalitat, les obres van arrancar amb velocitat, ja que els terminis corrien pressa i havien de finalitzar-se abans del 15 d’agost.

Actualment, el camí ja està obert al públic mancant la senyalització del recorregut, “hem passat d’una pista de terra a una pista àmplia i asfaltada i la gent va més lleugera del normal per això col·locarem diversos senyals per a regular la velocitat”, va explicar l’alcalde.

Les obres, realitzades per l’empresa d’Alcañiz Aragonesa de Obras Civiles, s’han pogut realitzar gràcies al FITE de l’any 2019 sol·licitat per l’anterior corporació de Fernando Cavero.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank